Epulklate’s Weblog

pakej pelancongan

Posted on: August 11, 2008

MELANCONG KE NEGERI KELANTAN.

sewaktu cuti sekolah kedatangan para pelancong ke negeri Kelantan amat menggalakkan. sehinggakan tidak terdapat penginapan yang kosong di sekitar bandar Kota Bharu. semuanya ditempah oleh pengunjung. ada yang terpaksa menginap di rumah saudara mereka di negeri ini kerana tidak semnapt untuk menempah tempat penginapan.

di ruangan ini disediakan kemudahan kepada sesiapa yang memerlukan penginapan pada musim cuti sekolah. penginapan yang ditawarkan adalah berdekatan dengan pusat bandar kota bharu. tempahan awal diperlukan bagi mengelakkan kesulitan..

antara aktiviti yang disediakan adalah termasuk menyusuri sungai kelantan dengan bot. menginap di perkampungan nelayan, bermain permainan tradisional dan macam-macam lagi.

percutian akan menjadi lebih menarik jika pada masa yang sama kita boleh membeli belah barangan dengan harga yang murah. pelbagai kemudahan lain turut disediakan. pengangkutan, penginapan dan lawatan ke tempat menarik di sekitar negeri kelantan pasti menonggalkan kenangan yang tidak dapat dilupakan.

kedamaian pantai PCB pasti menggamit kenangan

kepada yang berminat sila “comment”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: