Epulklate’s Weblog

BUAT DUIT DARI RUMAH

Posted on: October 14, 2008

Pernahkah anda melihat termos seperti itu. Di mana? Tahukah anda perkara di sebalik termos air tersebut……

Sebenarnya itu bukan termos air seperti yang dimaksudkan oleh ramai orang. Ia di panggil Nano Water Can. Iaitu bekas menyimpan air yang mempunyai pelbagai keistimewaan. Berfungsi sebagai bekas menyimpan air….Tetapi mempunyai keupayaan untuk menyusun molekul air menjadikannya lebih rapat, kecil dan tersusun. Selain itu Nano Water Can mampu untuk menghasilkan getaran molekul air setinggi 240 000 sesaat.

Susunan molekul ini akan menyebabkan air yang diminum akan menyerap ke seluruh tubuh badan manusia. selain bertindak sebagaimana air biasa, air yang disimpan dalam Nano Water Can dapat membuang segala penyakit dalam badan manusia. Dengan getaran tersebut, molekul air mampu untuk membuang toksik dalam badan kita melalui peluh, najis dan air kencing.

Sudah terbukti sepertimana yang dilakukan terhadap beberapa testimoni. Penyakit buah pinggang, kencing manis, jantung, darah tinggi dan lain-lain penyakit dapat dipulihkan dengan izin dari Allah.

ANDA JUGA BERPELUANG UNTUK MEMBUAT DUIT DARI RUMAH…

Melalui perniagaan nano water can. tetdapat pelbagai bonus. bonur tajaan, pasangan dan bonus yang lain. Anda hanya perlu mencari dua orang downline yang akan membuatkan anda mendapat pendapatan mencecah RM 15,000.00 seminggu. Ramai yang telah berjaya…

Untuk Keterangan Lebih Lanjut Sila Ikuti Taklimat Yang Akan Diadakan Pada 24/10/2008 di sebuah Hotel di Bandar Kota Bharu. Sila Dapatkan Kad Jemputan Dengan Menghubungi No 012-948958. Tempat Hanya Disediakan Kepada Peserta Yang Mempunyai Kad Jemputan Sahaja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: