Epulklate’s Weblog

JAWATAN KOSONG

JAWATAN KOSONG KERAJAAN DAN SWASTA.

Job vacancies in goverment or private

img_2475

SILA SEMAK WEB BLOG INI DARI SEMASA KE SEMASA…… 

Please check this blog for update…

Terima Kasih kerana menunjungi blog ini. Kat sini ada iklan jawatan kosong untuk rujukan kawan2 yang masih mencari pekerjaan. sama ada sektor kerajaan ataupun swasta. Kerja kontrak, tetap dan sambilan. Diharapkan dapat memberi manfaat kepada kawan2 semua dan kepada diri saya sendiri… Sila Semak dari semasa ke semasa untuk jawatan kosong terkini.

1. JAWATAN KOSONG DLM AGENSI KERAJAAN

Job vacancies in Goverment

www.spa.gov.my

Sepanjang tahun. Sila daftar dan pilih jawatan yang sesuai. Link ke web carian kerja kerajaan. Web terkini seperti monster.com dan career.com.

http://www.monster.com/

http://www.career.com/

Jawatan Kosong terbaru… 

Jawatan Kosong Di Majlis Perbandaran Selayang (MPS)

http://www.mps.gov.my/web/guest/job_vacancies

Latest Job Vacancies…

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ)

 http://ocps.mpsj.gov.my/cms/content.jsp?id=com.tms.cms.section.Section_ec5c1653-a020f414-b2fd3000-847c50ba

NEW

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

 http://www.umk.edu.my/my/index.php/jawatan-kosong-2012

terima kasih kerana menggunakan blog ini sebagai rujukan. semoga usaha anda berjaya.

Untuk keterangan lanjut sila layari

PROGRAM USAHAWAN

Berminat menjadi pengedar/ penjual kain batik pasang, kain tudung bawal, baju kelawar dan produk lain. Keuntungan hampir 80% untuk barangan terpilih. Pengedar di seluruh Malaysia diperlukan. Sila layari blog ini untuk keterangan lanjut.

http://saizueengine.blogspot.com/

52 Responses to "JAWATAN KOSONG"

tnahks for ur information..
lps ni b;eh share lagi
Untuk maklumat lain-lain jawatan kosong terbaru,

tuan/puan boleh dapati di http://www.kedah2u.info

Ezman Haikal
http://www.kedah2u.net

besSh jewww………olL the beShhhhhhh………..

Pls inform me if have job vacancy

ok..
dont worry..
but u must to register first. give your emel n contact number. thanks..

ada latest job.. chek it out..

banyak kerja kosong tetapi kenapa ada yang mengisi s.p.a masih tetap tidak mendapat panggilan?

mgkin rezeki awak x dapat lagi. teruskan usaha. Insyaallah satu hari nnt akan tiba giliran sarah.

dah banyak mohon banyak kerja,tapi susah nak dapat jugak..tolonglah

mungkin rezeki xder lagi. teruskan usaha dan berdoa. mmg skrg ni susah nak dapat kerja.
nak tahu umur berapa skrg? asal mana?

ada latest job..

plz inform 2 me kaloade mane2 kekosongn jawatan kosong krajaan…sy dah lame mintak kerje gov…tp..xdpt2…tention..!

Salam….

Plz inform me if have vacancy job.TQ

saya sedih sangat…susahnya nak dapt keje yang stabil…tgk kawan best je..semua ada yg dah jd pengarah,penolong pengarah..saya belajar ada degree tapi payah nak dpt keje..mintak government pun apatah pagi..payah nak masuk…nasiblah…ada gak org kata keje govermrnt ni kena ada kabel…tdk payah nak masuk…untunglah sape mak bapak yg keje kerajaan..

mmgla.. x dinafikan ape yg awk cakap tu. tapi sebagai graduate sebenarnya peluang kita tetap ada. cuba giatkan usaha. mgkin belum ada rezeki. saya sendiri pun mcm tu. sekarang Alhamdulillah. dh dpt keje tetap. tu pun x setaraf ngn kelayakan. tapi okla jika nk dibandingkan dgn org lain. saya cadangkan guna cara ni utk dapatkan lebih peluang pekerjaan.
1. Register online Jobstreet
2. Di Website (Jabatan Tenaga Kerja) JTK / SPA
3. Register online mana2 website yg menawarkan perkhidmatan kerja kosong
4. Tgk paper utama tempatan terutamanya hari Ahad

Selamat mencuba.. usaha + doa dan selalu buat solat hajat. Insyaallah

yeke? benarkah ada kabel saja boleh atau senang dapat keje di government? mana awak tau ada ke yang dapat keje melalui pertolongan/kuota begitu? saya pun ada banyak kali mintak dah lebeh 5 tahun masih tak dapat dapat lagi … sedey gak….

aku dh 4x gi interview gov…jwtn same je..plv..sekali interview 1 jam..x dpt gak..hampesss

salam,

saya pelajar lepasan diploma, saya nak sangat join
gov, dah banyak juga saya try aply tapi belum ada
lagi yang sangkut, saya harap pihak gov dapat menolong saya.sekiranya ada apa-apa tolong infom di e-mail saya.

sekian terima kasih..

salam,

saya pelajar lepasan diploma, saya nak sangat join
gov, dah banyak juga saya try aply tapi belum ada
lagi yang sangkut, saya harap pihak gov dapat menolong saya.sekiranya ada apa-apa tolong infom di e-mail saya.

sekian terima kasih..

tu biasa la.. bukan senang nk dpt kerja sekarang. tapi teruskan usaha mencuba. Insyaallah ada rezeki.
saya cadangkan terus berusaha dengan mempelbagaikan usaha:
1. Daftar SPA (online) http://www.spa.gov.my
2. Daftar Jobstreet (online) jobstreet.com
3. Daftar Job DB (online)
4. Daftar JTK
4. Chek internet untuk lain-lain jawatan kosong.
5. Tgk paper terutamanya paper Utusan hari Ahad (Migguan Malaysia)

Teruskan usaha… banyakkan doa. saya dulu pun mcm tu. sebelum dapat kerja.

ada kerja kosong baru.. thanks

hye..sya dah brapa kali apply keja gov..saya minat sangat dengan keja gov..dah p interview tpi simpanan jak dpt..tu pn xda semestinya dpa..klu da pa2 jawatan kosong,,jus email k..

xder rezeki lagi kot…
cuba lagi.

ada keje kosong terbaru.. thanks

ada kerja terbaru.. thanks

saya ingin memohon jawatan pemandu di mana-mana jabatan kerajaan dan saya mempunyai lesen memandu untuk pengangkutan awam sebelum ini harap hubungi saya di talian 012-2483696

SAYA INGIN MENCARI KERJA KARAJAAN.
KALAU ADE KOSONG TOLONG INFORM SAYA

saya spt nama diatas baharu diberhentikan kerja dari syarikat swasta bahagian pembuatan..ingin tahu dimana saya boleh mendapat peluang pekerjaan.

Tkasih.

aku ni xpenah pakai kabel… tapi alhamdulillah baru je dpt keje gomen.. yg penting kite terus usaha, doa dan niat kene betul…. insyaAllah….

tengah cari kerja..lau ada kerja kosong tlg bagitau….tq…

salam..
thanks.. sy akan cuba. btau klu ada jawatan kosong terbaru. selalula semak weblog i tau. bgtau kawan2 semua yg memerlukan pekerjaan.

sy lepasan sijil ukur tanah2007, kje gov kat kelate…
pls help me…

First of all.. ..thanks sbb sudi layari weblog saya. harap enjoy…
Insyaallah.. teruskan mencuba. nnt akan dapat kerja. mgkin sekarang rezeki awak xder lagi. disini saya cadangkan beberapa langkah untuk mencari pekerjaan. semoga berjaya..
1. Daftar SPA online http://www.spa.gov.my
2. Tengok iklan melalui akhbar tempatan terutamanya Mingguan Malaysia.
3. Daftar Jobstreet online di http//www.jobstreet.com.my
4. Daftar Bursa Buruh Eloktronik (ELX) di http://www.elx.gov.my
5. Selalu update n sewmak weblog epulklate.wordpress.com

SAYA INGIN MENCARI PEKEJAAN SUSAH JUGA DAPAT ALAMAT LAMBAT LA KAWIN,SEDANGKAN SUDAH BERUSAHA UNTUK ITU SEMUA…………

First of all.. thanks sbb sudi layari weblog saya. harap enjoy…
Insyaallah.. teruskan mencuba. nnt akan dapat kerja. mgkin sekarang rezeki awak xder lagi. disini saya cadangkan beberapa langkah untuk mencari pekerjaan. semoga berjaya..
1. Daftar SPA online http://www.spa.gov.my
2. Tengok iklan melalui akhbar tempatan terutamanya Mingguan Malaysia.
3. Daftar Jobstreet online di http//www.jobstreet.com.my
4. Daftar Bursa Buruh Eloktronik (ELX) di http://www.elx.gov.my
5. Selalu update n sewmak weblog epulklate.wordpress.com

saya dip dalam bidang landscape architecture..kalau ada keje kosong gov kelantan plz inform…hopefully…nak sgt blek kg

ada keja utk automotif ka??? klu ada bg tahu

klu ada mengajar utk automotif pun blh bg tahu sy,kalau ada keja kosong di sarawak plz inform

mana-mana jwtn yg ada kekosongan hrp di beritahu

saya ada isi online erecruit tapi nama dalam senarai temuduga xde pulak tension betul.dah lama dah merantau naklah balik kampung pulak.

sedang menganggur..nk cr keje tetap
klo dpt gov lg besh..help..

Saya terbaca iklan kerja kosong kat Majlis Perbandaran Kemaman..saya anak jati kemaman..macamana saya nak memohon jawatan itu.

rasanyer dah tutup. tp xpasti la….
pg ambik borang kt majlis kemaman.

saya ade kelulusan diploma kemahiran malaysia dan diploma pengajar vokasional, sya nak sangat keje gov ni…mntak x pnh dpt pn…tlng eh? plez

teruskan mencuba…
cadangan saya untuk lebih mendapat peluang:
http://www.spa.gov.my
monster.com
website jtk
job malaysia.com

juga semak akhbar utk iklan jawatan kosong terbaru.
selamat berjaya..

hye..
nk cri gov job area malaka..
if de plzz info..thanks

salam…
ada x job yang sesuai..??
plez…

kenapa perlu gov job je?korg nk secure sgt ke job tu?pd aku la..better g keje kt swasta dulu..dapatkan feeling keje yg mencabar ckit..bl dh d penglaman, br la apply gov..kite pun tau mentaliti keje gov, pemalas, lambat, x effective..byk minum, makan, rehat2 ngn kawan..kadang2 menyirap je tengok..kul 1230, tepon jgn harap d org agkat..dh rehat katanya…

rileks bro..
sekurang2nyer keje gov lg secure dr swasta ygn bila2 masa sajer bleh buang keje sbb company tutup / bungkus. apapun setiap org ade pndapat masing2. lu skrg keje mana?
dh brape lama keje?
tq

AKU DAH BOSAN CARIK KEJE!!!….DPTNYE X!!!…..ARGHHHHHHHHHH!!…

44. whoah this blog is magnificent i love reading your articles. Keep up the good work! You know, many people are hunting around for this info, you can aid them greatly.

Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nonetheless I am experiencing problem with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: